Leírás
A répában rengeteg karotin található, amely az A-vitamin elővitaminja. Az A-vitamin pedig a látás fejlesztésében segíthet.
Természetesen nem ez az egyetlen jó tulajdonsága hazánk egyik legkedveltebb zöldségének! Kalciumot, káliumot, nátriumot, foszfort, vasat, magnéziumot, krómot, sót, A, B komplex, C, E, G és K vitaminokat is tartalmaz.
Terhesség és szoptatás alatt is gyakran ajánlják a répalé fogyasztását és a kisgyermekek által elsőként fogyasztható zöldséglevek egyike is ez.
Ugyan szépen fütyülni nem fogsz tőle, de azért kóstold meg, hisz finom és egészséges kiegészítője lehet életednek!
Energia(KJ) |
132.0 kJ / 31.0 KCAL |
---|---|
Zsír |
0.5 g |
Amelyből telített zsírsavak |
0.1 g |
Szénhidrát |
7.8 g |
Amelyből cukrok |
7.8 g |
Só |
0.1 |
Fehérje |
0.5 g |
Allergénfigyelmeztetés |
Allergénmentes |
Egészséges életmóddal kapcsolatos adatok |
*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alkotó. |
Jogi szabályozás |
Élelmiszerekre vonatkozó általános és bio jogszabályok |
Összetevők |
100% répalé* (laktofermentált). |