Leírás
A zöld tea készítéséhez a teacserjék legfiatalabb leveleit szedik le, és érintetlenül, kezelés és beavatkozás nélkül megszárítják, azaz „szűz” marad. Az erjesztés elkerülésével a tealevél megtartja eredeti, természetes zöld színét. Jellegzetes zamatát, kesernyésen édes ízét gazdag illóolaj-tartalma adja. Értékes anyagokban gazdag teáját a keleti kultúrákban rendszeresen fogyasztják.
Az echinacea zamata lágyítja a zöld tea jellegzetes ízét. A teakeverék a tradicionális keleti ízvilág és a nyugati népgyógyászati tapasztalatok harmonikus találkozása.
Elkészítés: 1 filtertasaknyi teakeveréket öntsön le 2,5 dl felforralt és kb. 80 °C-osra lehűlt vízzel, hagyja állni 3–5 percig! Tetszés szerint ízesíthető.
Tárolás: legfeljebb 25 ºC-on, száraz, tiszta helyen.
Gyermekek elől elzárva tartandó!
Nettó tömeg: 40 g (20 x 2,0 g filter)
Összetevők: zöld tea levél (80%), bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) virágos hajtás (20%).
Figyeljen oda a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozásra és az egészséges életvitelre!
100% természetes