Leírás
Fanyar és édes ízű főként Kínából származó növény aszalt gyümölcse. Első osztályú minőség.
Nagy mennyiségű C-vitamin tartalmáról ismert. Emellett aminosavakban és ásványi anyagokban gazdag.
Goji bogyóról az első feljegyzések 5000 évesek. A goji bogyó más néven Farkasbogyó, a világon a második olyan gyümölcs, amely a legnagyobb mennyiségben tartalmaz C-vitamint. Magas az antioxidáns és réz tartalma.
A goji bogyót, a piros színű, nyers termést elrágcsálva, a szárított bogyókat vagy vízbe áztatva teába (müzlivel, turmixokhoz), de akár főzve is különböző kásákkal fogyasztják. Fogyasztásának tulajdonítják a hosszan tartó fiatalos közérzetet, szépséget, erőt és kitartást. A nagy mennyiségű c vitaminon kívül 18-féle aminosavat és 21-féle ásványi anyagot is tartalmaz.
Termék összetevők |
goji bogyó Nyomokban mogyorót, dióféléket, szezámmagot és szulfitokat tartalmazhat. |
||||||||||||||
Tápanyag tartalom |
|